Tárgyalások városunkértBetűméret:

Csütörtökön és pénteken a Romániai fürdővárosok országos egyesületének közgyűlésén vett részt Böjte Csaba-Ernő alpolgármester Bukarestben. Pénteken reggel Butyka Zsolt polgármester Bréda Zsigmonddal és Fábián Attilával a CNI (Országos Beruházási Társaság) székhelyén az intézmény műszaki igazgatójával tárgyaltak.

Csütörtökön és pénteken a Romániai fürdővárosok országos egyesületének közgyűlésén vett részt Böjte Csaba-Ernő alpolgármester Bukarestben. A megbeszéléseken jelen volt Cătălin Daniel Fenechiu szenátor, és Daniela Nicolescu, turizmusért felelős államtitkár, akikkel a turizmusban várható fejleményekről beszéltek. Szó esett a wellness-központok újraindításának várható időpontjáról, államtitkár asszony szerint erre a döntésre a költségvetés elfogadása után, az aktuális járványügyi helyzet függvényében térnek vissza.
 
Pénteken reggel Butyka Zsolt polgármester Bréda Zsigmonddal és Fábián Attilával a CNI (Országos Beruházási Társaság) székhelyén az intézmény műszaki igazgatójával tárgyaltak. Hosszas egyeztetések után sikerült megállapodni az új vízhálózat elindítására szükséges beruházás támogatásában. További igéretet kaptunk új beruházások, a tűzoltó és mentő állomás kivitelezésének finanszírozására, amellyel kapcsolatosan a jövő héten újra a CNI-nél egyeztetünk.